Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
gree-logo

 

inverter ne-inverter

 

Gree - najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai ("Gree") je najveći specijalizirani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 djelatnika, a od čega je više od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja.

Upravo zbog snažnog istraživačko-razvojnog odjela, danas je Gree ponosni vlasnik više od 3.500 prijavljenih patenata.

Godišnji proizvodni kapacitet iznosi preko 60 milijuna kompleta klima uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. Gree proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, sa 400 serija i preko 7000 modela. Danas više od 200 milijuna ljudi širom svijeta koristi proizvode koje je proizveo Gree.

Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za što jamči 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, Gree je u Kini jedina marka klima uređaja s oznakom "Svjetska marka", a koja mu je dodijeljena od strane "General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine".


Integriran dizajn

Stražnji dio kućišta i posuda za prikupljanje kondenzata su kombinirani za lakšu instalaciju i rukovanje.

Širok kut istrujnog otvora

ispuh

 

 

 

 

 

 

Horizontalni smjer ispuha se regulira mehanički, a vertikalni ispuh se može podesiti pod željenim kutom putem upravljača, te tako zrak može biti distribuiran u svaki kut prostorije. Četvero-dimenzionalni ispuh zraka pruža osjećaj ugodnosti u cijeloj prostoriji.

Tihi dizajn, samo 21 db                                                                         Trodimenzionalni ispuh

3d-ispuhtihi-rad

Više maski                                                                                                    Štednja energije

Maske u boji birate prema vlastitom stilu interijera.         Izvanredne performanse štede više energije.

maske

stednja-energije

Filteri za pročišćavanje zraka                                                                      

Nekoliko opcijskih zdravih filtera omogućava veću zaštitu zdravlja vaše obitelji.

filteri

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ugodan noćni način rada

nocni-rad

 

 

 

 

 

 

 

 

Posebna pažnja se posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrošnji električne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, što Gree izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

Danas se Gree proizvodi kontinuirano isporučuju u svim dijelovima svijeta i pomažu pri stvaranju udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere. U želji da svojim kupcima omogući jednostavnije i ugodnije korištenje, Gree je uvijek ispred naših želja i potreba.

 

 

Optima klima ZadarOptima klima ZadarOptima klima Zadar