Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
haier-logo

 

inverter ne-inverter

 

Haier je četvrti svjetski proizvođač bijele tehnike i među prvih 100 kineskih kompanija po veličini.

Haier ima 240 podružnica, 30 razvojnih centara i više od 50.000 zaposlenika diljem svijeta. Haier je specijalizirana za tehnološka istraživanja, proizvodnu industriju, trgovinu i financijske usluge. Haier-ovi globalni prihodi u 2006 godini su RMB107.5 milijardi.

Haier je osnovan 1984 u Qingdao, Shandong provincija u Kini. Proizvodi kućanske aparate u više od 15.100 različitih specifikacija u 96 kategorija. Do travnja 2006, Haier Grupa je imala 6189 tehnoloških patenata i 589 prava intelektualnog vlasništva. Haier proizvodi se prodaju u preko 100 zemalja. Haier je bio službeni sponzor kućanskih aparata za Olimpijske igre 2008 u Pekingu.

Zakoračite u drugačiji svijet moderne tehnologije.

Tehnologija u potpunosti okrenuta prema vama.

Neprestanim istraživanjem i razvojem usavršavamo Haier klima uređaje koji se brinu za kvalitetu zraka u prostoriji u kojoj boravite. Uređaji filterima uklanjaju male čestice prašine i bakterije, a ionizator stvara negativne ione koji pozitivno utječu na vaše zdravlje i na raspoloženje te smanjuju svakodnevni stres. Haier uređaji zadovoljavaju svjetske standarde proizvodnje u pogledu kvalitete te u pogledu očuvanja okoliša.

Jednostavnost upotrebe, visoka učinkovitost te moderan dizajn stvaraju izuzetan ugođaj boravka u prostoru. Haier klima uređaji tokom cijele godine pružaju vrhunski užitak.

Automatski rad klima uređaja

automatski-radOdabirom automatskog načina rada (AUTO) klima uređaj automatski na osnovu izmjerene temperature odabire optimalan način rada (hlađenje / grijanje / odvlaživanje). Podešavanjem brzine rada ventilatora birate jačinu istrujavanja zraka iz uređaja te na taj način postižete veću ugodnost u prostoru.

FILTERI - Mikronski elektrostatski filter

Mikronski elektrostatski filter zaustavlja i najfinije čestice prašine i nečistoća u zraku. Antibakterijski materijali od kojih je napravljen sprečavaju razvoj bakterija.

Antibakterijski filter s aktivnim ugljenom
filteri

 

 

 

Antibakterijski filter s aktivnim ugljenom ima trostruko djelovanje: antialergijsko, antivirusno i antibakterijsko kako bi zrak u Vašem prostoru bio ČIST i ZDRAV. Filteri čiste zrak od grinja, peludi, virusa i bakterija.

 • ne treba ga mijenjati
 • ne smije se prati niti vlažiti
 • čisti se usisavanjem
 • filter se namješta tako da zeleni dio filtera ide prema van, a bijeli dio prema uređaju

Filter “3 u 1”:

 1. Antialergijska zaštita
  - uklanja alergene: prašinu, grinje i njihove produkte
 2. Antivirusna zaštita
  - uklanja viruse
 3. Antibakterijska i antigljiviena zaštita
  - uklanja bakterije i gljivice

filteri2Inteligentna distribucija zraka

distribucija zraka

Optimalan izbor smjera istrujavanja zraka osigurava najbolju distribuciju u prostoru te veću ugodnost boravka u klimatiziranom prostoru.

Idealni uvjeti u klimatiziranom prostoru ovisno o godišnjem dobu i vanjskoj temperaturi:

• temperatura 20 do 26°C
• relativna vlažnost zraka 35 do 65%
• maximalna razlika između vanjske i unutarnje tamperature 6 - 8°C

Zašto ionizator?

ionizator

Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetnog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, računala, el. instalacije, mobilni…). Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim. Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posledicu stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

Ionizacija zraka

Veliku količinu (-) iona nalazimo u prirodnoj okolini, odnosno u blizini vodopada, u šumama i parkovima i to ukoličini 8.500 - 12.500 (-) iona po cm3. Mjerenjima je utvrđeno da se u gradu u prosečnom stambenom prostoru nalazi tek 100 (-) iona po cm3, a u prosječnom poslovnom prostoru još manje odnosno samo 25 – 70 (-) iona po cm3. Ionizator zraka u HAIER klima uređajima proizvodi do 20.000 (-) iona po cm3.

Čestice prašine, bakterije, dim, virusi i ostali toksini te neugodni mirisi koji se nalaze u zraku su (+) naboja. Negativni ioni vežu na sebe pozitivno nabijene čestice koje nakon toga padaju na tlo gde se lako mogu odstraniti.

Haier proizvodima posvećuje se izuzetna pažnja prilikom konstrukcije i proizvodnje, a zatim su podvrgnuti rigoroznim ispitivanjima kako bi zadovoljili visoke standarde kvalitete. Haier proizvodi posjeduju sve europske i svjetske certifikate te zadovoljavaju sve najstrože tehničke i ekološke standarde u pogledu kvalitete i očuvanja okoliša.

Uređaj, izmjenjivači topline i daljinski upravljač izrađeni su od antibakterijskog materijala. Tihi rad uređaja pruža potpunu udobnost uz rashlađenu atmosferu. Raznovrsnošću estetskih rješenja uređaji se mogu uklopiti u svaki prostor.

GARANCIJA 5 GODINA.

Optima klima ZadarOptima klima ZadarOptima klima Zadar