Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo Photo
lg-logo

 

inverter ne-inverter

 

LG klima uređaji su vodeća svjetska tehnologija i najprodavaniji klima uređaji na svijetu.

lg-livingNebrojenim mogućnostima u klimatizaciji LG unapređuje poslovni okoliš svojim kupcima. Svoju efikasnost LG je potvrdio stvaranjem prvog "PLASMA sustava za pročišćavanje zraka" 1999.godine,a od 2000.godine razvojem prvog polu-trajnog PLASMA izmjenjivača topline,unapređuje funkcionalnost temeljnih komponenti. 

U 2001.godini tvrtka je predstavila vrhunsku digitalnu tehnologiju daljinskog upravljanja i uvela na tržište "Klima uređaj s glasovnom regulacijom" koji se uključuje na daljinu uporabom običnog telefonskog uređaja. U cilju održavanja vodećeg mjesta na tržištu "LG"klima uređaji puno ulažu u razvoj, kao na primjer, u uštedu energije i visoku iskoristivost - klima uređaji s inverterom, zatim sustave za ventilaciju,male dimenzije proizvoda i sl.

Najveća ušteda energije

Revolucionarna LG-eva inverter tehnologija ima još snažniju, ali i tišu izvedbu dok umanjuje potrošnju energije za čak 74%.

lg-usteda-energijeNajniža razina bukelg-razina-buke

Uz najnižu razine buke, LG klima uređaji osiguravaju mir korisniku.

 


Plasmaster ionizatorLG plasmaster

Više od 2 milijuna Plasmaster iona steriliziraju ne samo zrak koji prolazi kroz klima uređaj, već i sve okolne štetne tvari, čak i mirise.

Plasmaster automatsko čišćenje

Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava formiranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i tako korisniku pruža još udgodnije i udobnije okruženje.

Plasmaster filter

Plazma sustav pročišćavanja zraka može smanjiti količinu mikroskopskih nečistoća i prašine. Ovaj filter uklanja kućne grinje, mikro čestice prašine i dlake kućnih ljubimaca u svrhu zaštite korisnika od simptoma alergija i astme.

Sustav filtracije oblika pčelinje saće

Prašina koja lebdi u zraku je usisana u klima uređaj i uhvaćena u filteru zraka. LG-ev novorazvijeni antialergijski filter je novi napredak. Ovaj antialergijski filter sadrži enzim 'Subtilizin A' koji uništava kućne grinje i alergene.

lg-predfilter

Predfilter

Predfilter omogućava lakše čišćenje klima uređaja.

LG-ev zakrivljeni ventilator

Smanjenjem potisne površine lopatice ventilatora kada je u kontaktu sa zrakom najviša razina buke je smanjena na onu koja je među najnižima na svijetu.

Jet Cool

Optimiziran dizajn izlaza zraka osigurava snažan protok zraka koji snižava temperaturu prostora i do 5 stupnjeva u samo 5,6 minuta.


Moderan dizajn

Dizajn LG klima uređaja je moderan na način koji je neusporediv s ostalima. Razmislite o njemu - ne samo kao o klima uređaju, već kao o jednom od onih predmeta koji će osvježiti vaš dnevni boravak.

Snažan BLDC kompresorlg-kompresor

LG Inverter klima uređaj dolazi s BLDC kompresorom koji koristi snažan neodimijski magnet. Riječ je o kompresoru kojim je poboljšana učinkovitost u usporedbi s AC Inverterom.

Brza i jednostavna instalacija

LG klima uređaji su dizajnirani kako bi se jednostavnije i učinkovitije ugradili, bez obzira na okolinu i broj osoba uključenih u proces ugradnje.

JAMSTVO NA LG KLIMA UREĐAJE DO 5 GODINA!

 

 

 

 

Optima klima ZadarOptima klima ZadarOptima klima Zadar