Optima klima Zadar

klima zadar

Optima klima je ovlaštena za prodaju, ugradnju i servis klima uređaja raznih proizvođača od kojih izdvajamo Mitsubishi electric, Gree, Azuri, Vivax, Midea, Korel, Panasonic, LG.

Dugogodišnjim iskustvom stečeno na instalacijama kako kućnih tako i komercijalnih sustava stekli smo brojna tehnička znanja koja koristimo i za savjetovanje prilikom kupnje i ugradnje vašeg klima uređaja.

Osim klimatizacije, nudimo uslugu projektiranja, ugradnje i održavanja centralnog grijanja, ventilacije, vodoinstalacija i elektroinstalacija. Koristimo samo najkvalitetnije materijale te držimo korak s tehnološkim novitetima koja zatim implementiramo.

Što možete očekivati?

• širok asortiman visoko kvalitetnih uređaja
• profesionalnost, stručnost i ljubaznost
• omjer cijene i kvalitete
• tehnička podrška i osiguran kvalitetan servis

MISIJA

Misija nam je biti jedna od vodećih tvrdi na tržištu na kojemu nudimo naše usluge kroz stalno osposobljavanje te poboljšavanje razine usluga, učinkovitosti i kvalitete. Pružanjem kvalitetne usluge i podrške vjerujemo to i postići.

REFERENTNA LISTA

Najbolja potvrda za našu stručnost, kvalitetu i pouzdanost su upravo naši brojni klijenti.
Zahvaljujemo svim dosadašnjim i budućim korisnicima naših usluga što su nam iskazali povjerenje i vjerovali u naše znanje i stručnost koje ćemo maksimalno opravdati i u budućnosti. Navest ćemo samo neke od projekata koje smo uspješno realizirali.

TZ Grada Zadra
TZ Grada Paga
Zavod za javno zdravstvo Zadar
Čistoća Zadar
Nasadi Zadar
lirija Biograd
Tisak d.d.
Konzum d.d.
Turisthotel d.d. Zadar

Zašto odabrati nas?

PROFESIONALAN
I STRUČAN TIM

20 GODINA ISKUSTVA

MNOGOBROJNI
ZADOVOLJNI KLIJENTI

TISUĆE USPJEŠNIH
PROJEKATA

Trebate servis?

Nazovite +385 241 801