Projektiranje vodovodnih instalacija

Ukoliko vam treba savjetovanje ili sam projekt vodovodnih instalacija, obratitte nam se s povjerenjem. Tu smo da udovoljimo pravilima struke i vašim željama te zajedno pronađemo optimalno rješenje.

 

optima klima projektiranje instalacija

Polaganje cijevi / Roh Bau

Ovaj dio je ključan i vrlo je važno da taj dio obave profesionalci kako ne bi došlo do neželjenih problema poput pucanja cijevi, popuštanja ili zakrečenja. To bi rezultiralo dodatnih troškovima pogotovo ako su postavljene završne podloge, sanitarije itd.

Koristimo, u dogovoru s Vama, kvalitetne Pex-Al-Pex cijevi s pripadajućim fitinzima, a sustav odvodnje otpadnih i fekalnih voda izvodimo standardnim i niskošumnim cijevima renomiranih proizvođača.

optima klima vodoinstalacija

Naše višegodišnje iskustvo i stručnost posebno dolazi do izražaja u vrlo čestim slučajevima adaptacija i renoviranja postojećih stambenih,poslovnih i drugih prostora

Montaža sanitarija

Nakon dobro izvršene pripreme, polaganja cijevi, završne provjere sustava dolazimo do najiščekivanijeg trenutka za klijenta a to je montaža pomno izabranih sanitarnih elemenata. Radujemo se i mi s vama ovom trenutku te ćemo sa zadovoljstvom uraditi i taj korak.

optima klima montaža sanitarija

Cijena usluge

Zbog specifičnosti posla, odnosno individualnog pristupa i posebnih uvjeta svakog pojedinog objekta, cijene opreme i usluga izvođenja dosta osciliraju te Vas molimo da nas kontaktirate i zatražite ponudu.

Radi ilustracije navest ćemo jedan primjer: renoviranje Vaše postojeće kupaonice može varirati od 3.000 kn za najjednostavnije rješenje i opremu do 15.000 kn za kompliciranija rješenja u izvođenju instalacija i ugradnjom luksuznijih kupaonskih elemenata.Obratite nam se s povjerenjem i u suradnji s Vama odabrati ćemo Optimalno rješenje.

POPUSTI

Posebna online ponuda

%10

Popust na ugradnju sanitarija
ISPRINTAJ

Molimo prezentirati kupon prije izvršenja usluge.

Što drugi kažu o nama

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas!

Slobodno nam se javite s vašim upitom. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku. Ukoliko treba izlazak na teren javite nam se telefonom.

Tel. +385 241 801