Mono i Multi klima uređaji

Klima uređaje dijelimo na one koji uz vanjsku jedinicu posjeduju jednu unutarnju jedinicu (MONO) i one koji uz vanjsku jedinicu posjeduju više od jedne do max. šest unutarnjih jedinica (MULTI). I u jednoj i u drugoj varijanti nudimo Vam kvalitetne, provjerene i učinkovite klima uređaje.

 

optima klima mutli split sustav

Možete računati na naš stručan savjet i preporuku vodeći računa o Vašim potrebama, mogućnostima i preferencijama. Nudimo Vam veliki izbor uređaja poznatih svjetskih proizvođača u kućnim i komercijalnim serijama i to po izuzetno prihvatljivim cijenama. Uz to, u našoj ponudi uvijek možete računati na dodatne popuste u vidu akcijskih cijena na određene modele poznatih svjetskih brandova.

Klimatizacijski sustavi

Klimatizacija podrazumijeva sustav hlađenja i grijanja interijera uz konstantnu dobavu svježeg vanjskog zraka. Takav sustav omogućava adekvatno ovlaživanje i odvlaživanje prostora, što standardni klima uređaji nisu u mogućnosti jer koriste u svom radu samo postojeći zrak iz prostorije.

optima klima klmatizacijski-sustav

Klimatizacijski sustavi su uglavnom komercijalni sustavi i većinom se ugrađuju u veće poslovne prostore te industrijske pogone.

Dizalica topline ili toplinska pumpa

Dizalice topline, nazvane još i toplinske pumpe, koriste energiju iz zemlje, podzemnih voda ili zraka te preko sustava grijanja prenose toplinu u predviđen prostor. Ne proizvode štetne plinove te rade vrlo učinkovito čak i na niskim vanjskim temperaturama.

daikin dizalica topline

Sustav se može vrlo jednostavno primijenit i na već postojeće instalacije. Osim toplinske energije ovim sustavom je moguće osigurati i potrošnu toplu vodu za kućanstvo tijekom cijele godine.

Osim toga za vrijeme ljetnih mjeseci dizalice topline se koriste za hlađenje objekta stoga je i ovo jedan pokazatelj popularnosti ovog sustava.

Pročitaj više o dizalicama topline ovdje.

POPUSTI

Posebna online ponuda

%5

Popust na ugradnju
ISPRINTAJ

Molimo prezentirati kupon prije izvršenja usluge.

Što drugi kažu o nama

Imate pitanja?
Kontaktirajte nas!

Slobodno nam se javite s vašim upitom. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku. Ukoliko treba izlazak na teren javite nam se telefonom.

Tel. +385 241 801